Första sommardagen

Idag har vi haft en helt fantastiskt skön dag! Vi hade egentligen ingen aning om vad vi skulle göra idag, men det visade sig bli den allra bästa dagen på väldigt länge.

Vi började dagen med en promenad med varsin ryggsäck på ryggen. Vi gick till affären och tog matvarorna på ryggen. Dimman var påtaglig. Vi såg enorma höns, vackra fasaner och irriterande många ölburkar längs med vägkanten. En del av det vi såg lät vi vara, en del plockade vi med oss och lade i soptunnan vid ICA. Varför kan folk inte ta med sig sitt skräp????

När vi kom hem igen blev vi bjudna på hemgjorda semlor hos Kina och Pappa. Kina är nog bäst på fikastunder. Det kunde vi konstatera.

När vi gick på en runda runt området med pappa (för att skaka ner kaffet) så mötte vi grannarna Janne och Inger. Janne tyckte det var dags för en bastu. Per höll med, så vi bestämde att ses klockan tre vid bastun som Janne skulle elda varm och go tills dess.

När jag gick längs med vattnet mot bastun möttes jag av detta;Bastualtanens utsikt bjöd på grå dimma och en sol som jobbade hårt på att komma fram och visa sig. Den lyckades en stund då och då.

Jag bastar inte. Det är för varmt. Jag satt dock utanför och läste en bok och drack rödvin. Det är inte dumt det heller!

Dessutom behövs det ju alltid en fotograf 😉

Dimman rullade närmare och närmare och det blev mörkare och mörkare….

Galet vackert och konstigt!

När jag var lite för kall för att det skulle vara skönt, så var det dags att gå hem. Per bjöd på lamm till middag och snart är det melodifestivalfinal.

VILKEN DAG!!!