Födelsedag

Jag var rejält trött, men blev ändå sjukt glad, när jag väcktes i morse. Jag väcktes nämligen av att maken sjöng “Ja, må hon leva!” för full hals, medan han bar på paket och levande ljus. Hur kan en morgon starta bättre än så??

Jag fyller alltså år idag. Jag älskar att fylla år. Det är den känslan som dominerat dagen.

Morgonen startade dock med att jag skulle åka kommunalt medelst tunnelbana till jobbet. Detta eftersom min bil blev inlåst igår natt i ett garage som man tydligen, enligt Stockholms Stad, kan åka ut ur dygnet runt alla dagar om året. Jag är ganska övertygat om att de har fel i den frågan.

Ni som känner mig vet att jag inte gillar att åka tunnelbana, buss och pendeltåg.

Jag tänkte dock njuta av min dag, och lät inte det lilla problemet slå ner mig. Istället tänkte jag att jag skulle kika in i tunneln för att se vad jag skulle se där inne i mörkret. Jag väntade mig faktiskt inte att få se något…

När det närmade sig lunchtid, tog Annalena (en av mina kollegor) tag i situationen och tog med oss alla ut på promenad. Det gjorde hon verkligen rätt i! Hur ofta har vi sett sån här himmel och fått så här mycket sol de senaste veckorna???

På eftermiddagen tog vi en gemensam fika för att fira min dag och sen åkte jag hem till maken som tagit väl hand om mig hela kvällen. Jag har haft en härlig dag. Det är underbart med födelsedag!!!

Det här inlägget postades i Mias dag. Bokmärk permalänken.