Kollegor på stan

Idag har jag varit på verksamhetsplanering. Det har vi en gång om året med jobbkollegorna, från både Sverige och Norge. Vi sätter planen för nästa år. Dessutom brukar det alltid innebära att vi får lite olika inspirerande besök under dagen. Så även idag.

Vid lunch gick vi till ”Sjöpaviljongen” nere vid vattnet i Alvik där vi jobbar.

Restaurangen hade redan julstämning och det fick mig att längta till helgen när det ÄNTLIGEN är advent!

Efter verksamhetsplaneringen delade vi upp oss i mindre grupper så min närmsta avdelningen tog tunnelbanan in till Gamla stan för att umgås. I år hade chefen fått tips om ett ställe som hette ”On Air Game”. Vi delades upp i tre lag och sen hade vi olika tävlingar. En typ av Jeopardy och en tävling a la ”Fem myror är mer än fyra elefanter” roade oss i en och en halv timme. Det var verkligen jättekul!

Efter tävlingen (som mitt lag tyvärr inte vann) så promenerade vi genom gamla stan upp mot Blasieholmen. Där åt vi en god skaldjursmiddag på restaurang B.A.R. Det var riktigt kul att fyra kollegor som aldrig förut provat ostron vågade sig på det ikväll OCH dessutom gillade det!

En sån här dag ger massor av energi. Det är så sällan vi ses allihopa. Idag hade mina norska kollegor rest in och vi fick umgås på riktigt (istället för över telefon eller video) och det tror jag verkligen att alla uppskattade!!