Göteborg, Söndag

Idag började Per, Marcus och jag dagen med att bada högst upp i hotellet. Det var riktigt fint där uppe och jag kan tänka mig att det är mycket folk här när det är sommar. De har pooler både ute och inne på högsta våningen (där vi också bodde).

Entré till bad/spa
Schysst utsikt när man ligger i poolen
Utomhusvy
Mina pojkar glada i bubblet

Efter badet gick vi ner och åt en härlig hotellfrukost. Klockan tolv checkade vi ut från hotellet och då gick vi hem till Thomas och Ninni. Per och Thomas åkte iväg på eget uppdrag, medan Emma, Ninni och jag tog Älvsnabben över älven till fastlandet.

Tjejer väntar på båten
Kö utanför nyöppnade fikastället vid Stenpiren

Vårt mål var nämligen att ta en rejäl fika på Mr Cake!!

Godsaker fanns det gott om!
Även om kön var lång så måste jag erkänna att den gick fort och smidigt att köa. Dessutom tilldelades man ett bord så fort man betalat sitt fika, så alla fick bord precis i tid. Fanns det inga bord, så släppte de inte in fler folk. Idag var det Roy själv som fixade borden och höll koll på oss köare.
Så SJUKT god Red Velvet Croissant!!
Foto: Ninni Jiremyr Hertz
Svägerska
Symfoni av smaker

Vi köpte självklart med oss godsaker hem till de som inte varit med! Vi tog båten över till Lindholmen och därifrån fick vi gå. Det är härligt här på Hisingen att man kan gå längs med kajkanten och titta på folk, båtar och vatten.

På väg hem
Ostindiefararen Götheborg

Till slut kom vi hem till Eriksberg där vi ska spendera resten av dagen, kvällen och natten!

Det syns ju tydligt att man har kommit ”hem” eftersom den femtio år gamla bockkranen ståtar över det som en gång var en torrdocka, men numera huserar massvis av bryggor för stora och små båtar, och tydligt visar att nu är vi i ERIKSBERG!