Underbara sensommar!!!

I morse sov Per och jag alldeles för länge, men när vi väl kom upp så åt vi frukost och gick ut i sommarvädret. Det var ljuvligt!!

Jag kunde inte låta bli att bada…

Det var bara drygt elva grader varmt i vattnet, men det var ändå ljuvligt!

Jag var självklart i tre gånger så att lillebrorsans regel för ”bad” uppfylldes 😉

Det är inga problem att bada när det är sandbotten!

Jag klädde på mig och gjorde mig redo för jobb. Idag var det dags att städa båten så vi kan lämna in den ren och fin i morgon.

Först kollade jag dock vilken temp vi hade i luften.

Efter många timmar av båtstädning pausade vi och tog en kopp kaffe.

Då hade molnen börjat driva in…

Vi tömde båten på allt möjligt privat och putsade vidare…

Till slut var vi dock klara och vi kunde vinka adjö till fjärden och gå hemåt.

…och jag vände mig om och tittade lite extra på Bubbel. Hon har gjort ett bra jobb i åtta år och jag kommer alltid att minnas henne med glädje. I morgon kör Per dock in den till båtfirman som kommer ta in henne som delbetalning på vår nya båt som vi plockar ut framåt våren.

Vi bakade bröd och tittade på engelsk deckare ett tag på eftermiddagen, sen gick vi ut och andades lite i kvällssolen. Våra helt nya grannar, Cecilia och Magnus, vinkade och sa hej och vi gick för att hälsa. De visade sig vara supertrevliga och vi stannade alldeles för länge då vi bjöds på ett glas vin och lärde känna varandra. Helt plötsligt kom deras middagsgäster och vi fick skynda vidare ut på vår promenad 🙂

Som ni kanske ser på bilden ovanför så var det svårt att slita sig från utsikten vi möttes av när vi gick ner mot viken. Oj!!

Det var inte mycket sämre nere vid bastun…

Sensommar – inte dumt alls!!