Spamrock på Modis

Ikväll spelar Phil Collins på Friends arena och det betyder, som allt som oftast när det är konsert där, att det är uppvärmning på Modis på Evenemangsgatan precis bredvid arenan.

Ikväll var vi där och lyssnade eftersom vår vän Christer höll i den ena guran. Han har bjudit in oss flera gånger, men vi har inte kunnat gå, men idag funkade det perfekt!

De spelade rock, så som den är när den är bäst! Dire Straits, Billy Idol, Ozzy Osborne, Rolling Stones, Santana, Bob Dylan, Eric Clapton, Gary Moore, Pink Floyd och mycket mer som jag kunde sjunga med i, men inte kunde säga vem som skrivit låten.

När alla droppade iväg för att höra Phillan sjunga så promenerade vi hemåt. Där möttes vi av ett paket som Per packade upp så fort han kunde….

Det var nåt som behövde 154 sidor manual….

Det är en fläkt!

Vi köpte en AC förra året när värmen kickade in. Fläktarna var slut, så vi tog i med en AC istället. Vi tänkte dock inte vänta på att fäktarna tar slut i pr utan slog till redan innan semestern!

Det är en “Dyson Pure Cool” som redan imponerar på mig med sin tysthet. Jag hoppas jag är lika nöjd efter en natt med denna kylande och luftrenande manick bredvid sängen….