Födelsedagsmiddag på Piatti

År 2000 lärde jag känna Johan. Han var en go’ Göteborgare som jobbade på samma jobb som Per. Han var lätt att lära känna och även om vi inte umgåtts jättemycket så har han alltid funnits där i tankarna. Han är lika go’ nu som då, men nu bor han här i Filmstaden nära oss.

Idag fyller han år och hans båda döttrar har flugit in som en överraskning för att fira honom och vi, tillsammans med några andra av Johans vänner, var inbjudna (också som en överraskning) av Huan, Johans flickvän, att fira honom idag över en middag.

Vi åt gott på Piatti, vår närbelägna härliga italienare. Idag åt jag friterad kronärtskocka och rödingfilé med svart pasta. Det var nya rätter för mig. Jag hade inte ätit någon av dem förut. Båda visade sig vara riktigt goda!

Jag gillade verkligen att jag inte var den som fotade maten 🙂 Här nedan ser ni Felicia som precis som jag gillar att använda sin kamera.

På bilden här ovanför så har jag bara ställt mig upp för att ta en bild. Utan att säga något tog jag en bild. Vi hade verkligen mysigt. Jag gillar när man känner sig som hemma fast ute…

Jag tror att Johan hade en bra kväll. Här ser vi honom med sina goda vänner.


Foto: Felicia Borggren


Foto: Felicia Borggren


Foto: Felicia Borggren


Foto: Felicia Borggren

Jag sjöng för Johan när vi kom till stället.

Jag sjöng för Johan vid kaffet.

Sen hade det även gått hem för restaurangpersonalen att det var en viktig dag idag 🙂 De satte på Stevie Wonders “happy birthday” i högtalarna (på riktigt hög volym) och kom med festligt sprakande dessert till vårt bord. Ingen missade vad som pågick!!

Film: Felicia Borggren

GRATTIS JOHAN!!!! Tack för att vi fick vara med och fira dig!!