Vänner sedan skoltiden

I förmiddags skjutsade jag min fina make till Arlanda. Det var dags för en ny Japanresa för min lilla resenär. Tyvärr går resan över två helger, men det är inte mycket att göra åt det. Vi ler och tänker framåt. Nästa resa gör vi tillsammans.

När jag hade lämnat av Per så fortsatte jag mot ön. Jag ringde min gamla klasskamrat Martina och tänkte att jag kunde få svänga förbi på en kopp kaffe i Rimbo. Jag fick dock inget svar så jag ringde hennes mobiltelefon istället. Det visade sig att hon och Göran (henne man) var i Norrtälje och hälsade på hos sin dotter Malin. De bad mig komma förbi där istället och jag var fräck nog att göra det. Det kändes lite konstigt att tränga sig på hos deras dotter, men jag har ju känt Malin sen hon föddes så jag låtsades som att det var normalt 🙂

Efter en stund i hennes fina lägenhet så tog vi en promenad ner till Norrtälje stad.

Vi gick till “Ett glas” och åt lunch. Där har de ändrat meny och har nu massor av tapas, varav vi beställde in tio stycken…

Väldigt mätta och glada – Mor och Dotter!

Här ser ni tre av de fyra familjemedlemmarna. Vi saknade bara Marcus, deras son, som just nu var i fjällen och åkte skidor. Låter skoj.

Till slut fortsatte jag ut mot ön. Där möttes jag av pappas verk. Han hade skottat bort snön från altanen så jag kunde öppna dörren. Så fort han såg att jag kom ut skottade han dessutom en fin stig hela vägen fram till huset. TACK pappa! Du är verkligen världens snällaste!

Nu sitter jag här ute i mörket i skärgården och lyssnar på den sprakande brasan. Trevlig helg på er!