Eriksberg

Idag firade vi av en kollega som byter avdelning inom företaget. Det bjöds på två sorters bullar från Brioche, som jag antar var väldigt goda…. Jag smakade inte, men tittade och tänkte att det var den här härligheten jag hade provat, om jag skulle satt tänderna i någon av dem!

Efter jobbet tog jag mig till Arlanda med männen i mitt liv 🙂 (Vår fina dotter kunde nämligen inte följa med då hon måste jobba)

Vi tänkte nämligen flyga till Göteborg, goa släkten och stormen Knud…

På Arlanda hittade jag min favoritmatta….

Väl framme på Landvetter (där det var sjukt blåsigt) hämtades vi av min svåger Thomas som körde oss till Eriksberg där de nyligen flyttat in.

Det var rätt coolt med den gamla kranen som står utanför deras hus. På kvällen belyst och allt!

Här byggdes stora fartyg förut, men nu är det bara den ståtliga kranen kvar över dockan som istället blivit småbåtshamn.

Härligt att ha båt här inne i stan!

Svågern och svägerskan tog oss till ett lokalt tapasställe där vi åt så magarna stod i fyra hörn. Det var så mysigt att gamlingarna fick använda ficklampa för att läsa menyn 🙂

Jag beställde torskfritters – som var ljuvliga!!!

Vid fönstret sitter kusinerna, bredvid dem deras fäder, närmast kameran sitter jag och fotograf för kvällen är min svägerska.

När vi stängt det första stället gick vi vidare till nästa 🙂

Det visade sig vara ett perfekt drinkhäng. Perfekt start på helgen!

Vi avslutade kvällen hemma i deras lägenhet och fick sedan kampera i en härligt fräsch gästlägenhet i samma port. Lyxigt att ha sitt eget ställe!!