Fjärde gången gillt?

Nu är det dags för mig att åka till Indien för fjärde gången. Kanske är det för allra sista gången, kanske är det bara början. Det får vi se.

I morgon bitti drar jag i alla fall iväg till Nagpur tillsammans med min kollega Jeanette. Jag har just nu drygt 38 grader i feber och har hela huvudet fullt av geggamoja, så det är inte helt perfekt med hälsan. Även Jeanette är dålig. Jag vet inte hur vi ska lösa den situationen. Vi mådde betydligt bättre förra gången.

Just nu ikväll struntar Per och jag i den traditionsenliga middagen och kör bara massa goda smårätter, eller förrätter, hur man nu vill se det.

Per började med att servera mig en ren serverad i små söta rågskålar. Allt medan jag sprang omkring och försökte fundera på om jag fått med allt från brusreducerande hörlurar till rätt datormus.

Jag åt dock för fort, för de små skålarna var ju ljuvligt goda, så jag var tvungen att ställa tallriken på andra sidan bordet medan jag satt och jobbade lite på min sida av bordet.

Per hann ju inte med att äta renskålarna lika fort som jag. Detta eftersom han stod vid köksbänken och skar upp tomater till nästa munsbit.

Det skärandet blev också en väldigt god minirätt – Caprese.

Sen blev det hemmagjord (såklart) guacamole som vi åt upp med nachos.

Här någonstans flyttade vi in i vardagsrummet och tittade på finalen av På spåret. Per sprang ibland ut till köket för att göra något “kökspiga”…

Och jag… Jag packade klart.

Och satte väckarklockorna i förhoppningen att INTE försova mig den här gången!

Sen kom sluträtten!!! Med den avslutar jag min kväll och hoppar i bingen. Vi ses på väg till Nagpur!