Bilder…

Jag har ju inte bloggat på ett par dagar och när jag tittar i min telefon nu så tänker jag att det kanske inte gjorde så mycket 🙂 Bilderna är inte prisvinnare direkt.

Den här räksalladen var den första maten jag åt efter att ha kommit hem från Indien. Det var fantastiskt gott!!

Per och jag tog en promenad till Mall of Scandinavia på Alla hjärtans dag. Vi åt middag på Klang och tog en bild på oss själva.

Jag missade att köpa en semla på fettisdagen, men blev bjuden på detsamma på torsdagen när vi firade en kollegas 30-årsdag. Brioche är duktiga på semlor!

Vi har byggt lite mer vägg på båda sidor av en dörröppning i vardagsrummet och nu spacklar vi skarven mellan ny och gammal vägg. Så fort det torkat ska det slipas och målas. Det går framåt i lägenheten varje dag.

Jag köpte ett väldigt ljust, lite glittrigt, nagellack häromdagen. Jag köpte även ett rosa. Jag tror det senare var “lite mycket”….

Idag bestämde vi oss för vilket skåp vi vill ha i köket. Beställningen är lagd! Nu hoppas vi att det går bättre än med vår förra skåpleverans. Det skåpet beställde vi i oktober och det är fortfarande inte på plats….