En liten uppdatering sen sist…

Det kan faktiskt vara så att jag lyckades “laga” det som var fel här i wordpressverktyget. Jag lyckades ju faktiskt få ut både text och bild i cyberrymden (se mina två tidigare inlägg). Det gör att jag ju bara måste passa på att uppdatera om några tankar jag går och bär på:

Julbord på IKEA.

I tisdags var Per, jag, Emma, Fredrik och Marcus på IKEA i Barkarby och åt det årliga julbordet. Historiskt sett så brukar vi åka dit när Per är i Chicago dvs. runt Thanks Giving och Black Friday, men i år ville han följa med så vi drog ut på det hela litegrann och åkte nu istället.

Vi som har varit där några gånger såg fram emot det hela, eftersom maten brukar vara så himla god där. Den brukar vara initiativrik och riktigt vällagad. Kanske inte riktigt vad man väntar sig på IKEA.

I år var det dock ganska slätstruket. Inget fel, men inget tjoho liksom.

Renovering av kök.

I helgen ska Per och jag ta oss i kragen och sätta igång med renoveringen av köket. Eller renovering…det är inte så att vi ska byta ut köksluckor och sånt, vi ska bara måla tak och väggar samt sätta upp lite tapeter. Ugn och spis har vi redan bytt ut.

Nu när jag har skrivit det här på bloggen så måste vi göra det också! Det vore såååå skönt om det blev klart för vi spacklade hål och sånt och sen tappade vi intresset och drog igång andra projekt, och nu ser köket helt prickigt ut…

Så i helgen får vi sätta igång. Basta!

Jag ska åka till Indien igen.

Ni som känner mig vet ju att jag jobbar på ett företag som har outsourcat sin ekonomi till ett företag i Indien och att jag varit där vid två tillfällen för att hjälpa till med processerna och hålla utbildningar för de som behövt.

Nu är det dags att byta ut outsourcingpartnern och jag ska åka till Indien igen för att övervaka och hjälpa till där jag kan. Den här gången går inte resan till Bangalore, som den gjort de två tidigare gångerna, utan den här gången åker jag till Nagpur. Det ligger tydligen mitt i Indien och är ännu varmare än Bangalore. I början av februari kommer jag alltså att blogga ifrån varmare breddgrader. Det känns lite kul för det var så den här bloggen startade en gång för nio år sen…

Ha en trevlig helg!!