Snart så…

Idag har Per och jag jobbat vidare med att få kontoret klart. Jag började i och för sig dagen med att gå till återvinningen, men det ingick liksom i “fixandet”. Jag njöt i fulla drag.


Solen sken nämligen och det var sjutton grader varmt så det var hur mysigt som helst när jag gick fram och tillbaka och fram och tillbaka de 200 meter som är mellan vår lägenhet och återvinningsstationen på Råsundavägen. Det är otroligt hur mycket plats och kartong det blir när vi köper nya saker och packar upp det gamla vi tog med oss från Murkelvägen. Jag tycker inte jag gör annat än att gå till återvinningen.

Jag gillar att det finns så mycket grönt här i Solna. Den här lilla mini-parken ligger precis bredvid återvinningsbyttorna. Jag gillar också att vi har så många härliga grannar. Idag träffade jag t.ex. min gamla barndomsvän Lotta precis utanför min egen port. Hon bor på gården bredvid mig så det är ju inte så konstigt, men mycket roligt!!

Jag kämpade och slet med att packa upp kartonger, men jag var tvungen att gå ut och vila en liten stund på balkongen. Det var ju så fantastiskt bra väder utomhus. 

Vi har inte bara fixat med kontoret idag, vi har även fixat lite i sovrummet. Det blev så när jag åkte iväg till Mio för att köpa vaxolja till vårt nya skrivbord. Jag hittade nämligen en svartvit tavla på en stig i en dimmig skog som jag tänkte kunde vara fin vid sängen när jag gick omkring på Mio. Så efter konsultation med maken så köpte jag den och nu hänger den i vårt sovrum. Jag gillar den. Nu är sovrummet nästan klart. Gardinen har jag köpt och nu väntar jag bara på gardinstången som tydligen är på väg med Postnord. Ja, just jag – sen måste jag köpa mörkläggningsrullgardiner också. Sen är det klart!

Kontoret är som sagt inte heller klart, men vi kämpade på till klockan sju. Per fixade med belysning, internet, sladdar och sånt och jag packade upp pennor, papper, tejprullar, bäddade sängen och så vidare… Ni ska få se en bild sen när det är klart. Tror jag 🙂

Nu är det dags för oss att få lite mat i magarna. Klockan är mycket, men idag blir det grillad lax (Per grillar allt han kan nu eftersom vi äntligen har en grill 😉 ) De hade tydligen väldigt fin och billig lax på affären så nu står han och vakuumpackar lax och lägger i frysen. Det känns bra. Vår frys har ekat tomt ända sen vi flyttade in här.

Vi har jobbat hela helgen, men oj vilken bra helg vi har haft. Hoppas verkligen ni också har haft det!!