Skrynkliga fingrar

Idag har jag badat så jag fick nog. Det händer verkligen inte ofta att jag “badar klart”, men idag gick jag faktiskt upp ur vattnet när jag var nöjd och fingrarna var skrumpna av allt vatten. Härligt!!!


Första gången jag badade gjorde jag det tillsammans med Maja inne i hamnen i min badfåtölj. När jag var klar gick jag ut på bryggan och badade lite till. Där fick jag sällskap av min bror Henrik och min kära make Per som dök efter glasögonen som min svåger David tappat långt ut i havet när han letade kättingen som badflotten ska fästas vid.


De kom upp till ytan då och då för att hämta luft, så då passade jag på att zooma och fånga dem på bild.


Oftast var dock ytan obruten….


Vädret var verkligen ljuvligt idag. Vattnet var dessutom riktigt varmt (säkert över 20 grader) då det var pålandsvind (det varma vattnet kommer in till oss).


Helt plötsligt forsade brorsan iväg mot piren i full fart. Han hade tydligen fått syn på fendern som min syster Anna och svåger David bundit fast vid en sten där de trodde glasögonen fallit i vattnet. Den hade dock släppt taget och vi trodde vi aldrig skulle hitta den igen, men det gjorde Henrik!


När de gav upp sin jakt var de nog egentligen färdigbadade, men de fortsatte leka ändå 🙂 Här ovanför ser ni Pers fina hopp….


Här ovanför ser ni lillebrorsans superhopp!


Per jobbade sedan vidare med sitt byggprojekt. Nu var det färg på agendan.


Badsession två pågick mycket längre. Som sällskap hade jag kitesurfarna…

….och min brorsdotter och ena fadderbarn Maja!


Vi två badade med våra flytleksaker. Maja med en donut som någon tagit en tugga av och jag med mitt enorma Bauhaustraktordäck. Vi låg i såååå länge att jag till slut fick nog. Otroligt! Jag trodde inte det fanns en sån gräns 🙂


Jag ÄLSKAR idag!


När vi kom upp till huset fastnade jag hos pappa och Kina, men jag tänkte att det nog inte gjorde nåt eftersom Per var ute på en löprunda. Jag fick kaffe och melon. Härligt!