Styling, städning och strunt…

Jag börjat tröttna rejält på städningen/stylingen inför försäljningsprocessen… Vareviga kväll efter jobbet är det full fart på städpatrullen “Per och Mia”. Det tar aldrig slut på saker som ska göras här hemma.

Igår rensade jag i vitrinskåpet. Det behövde enligt mäklaren få ett “lättare och glesare utseende” så hälften av grejerna skulle bort. Man trodde ju att det skulle gå fort att göra, men icke!!

När man gör det ska nämligen allt ut ur skåpet, allt ska dammtorkas, sen ska man välja vad som ska in igen och hur det ska stå. Det som inte ska in ska packas ner i kartonger. Det tog mig tre timmar och tjugo minuter att göra det…

Sen kom Per hem (han hade varit på tippen så han hade också jobbat) och sa att “det måste ju tas bort mycket mer” och då höll jag på att ge upp. Så det gjorde jag. Det får duga som det blev.

Idag ska vi ta tag i punkten på listan över saker att göra som heter  “köpa överkast, kuddar och mortel”. Om man lägger till “Eucalyptusblad” så har man tydligen visningarnas “måsten” så det är bara att sätta igång och handla!