Oväntat besök

Jag hade suttit på övervåningen här hemma hela dagen (jag är nämligen hemma hela veckan och tar det lugnt för att bli av med bihåleinflammationen snabbare och ömsom jobbar och vilar) och hade precis stängt av datorn och börjat gå ner för trappan när jag hörde hur det ringde på ytterdörren.

Det var kolsvart på nedervåningen eftersom jag inte varit där sen lunch och min första tanke var att strunta i att öppna dörren eftersom det bergis var nån som skulle sälja nåt eller så… det var ju ändå mörkt i huset liksom så det gick väl att låtsas att ingen var hemma 🙂

Som tur var öppnade jag dörren!! 

Det var mina barns kusin Tobias som stod utanför dörren! Han bor i Göteborg så det var verkligen oväntat! Jag fick rå om honom själv i drygt en timme innan Per kom hem från Danmark, där han varit ett dygn, och sen käkade vi tre en oplanerad vardagsmiddag ihop; pyttipanna.

Vi hade sköna diskussioner om livet, döden, pengar, Movember och mustasher, bilar, fotbollsresor, lägenhetsjakt, julen och allt var bara perfekt. Åh, vad jag skulle gilla om både min och Pers släkt bodde i samma land och på samma sida av det landet. Då kunde vi träffas spontant!