Pappa-Mamma-Dotter-dag

Idag tog vi bilen till Emma så fort vi fått i oss frukost. Där hjälpte vi henne med att få upp två tavlor i köket, tre tavlor i vardagsrummet (där en än så länge bara är en ram) och att byta krångliga glödlampor i badrummet. Det gör gott för våra hjärtan att tro att vi fortfarande behövs…

Emma bjöd på kaffe och sen gick vi ut på promenad. Vi fångade dagsljus och Pokemons. Emma hann också med att ta över ett PokeGym innan vi satte oss på Taco Bar i Sollentuna Centrum och åt lunch. Sen blev det shopping på HM Home (Emma köpte en korg till sina filtar) och en kopp kaffe på Espresso House innan vi promenerade hem igen.

Väl hemma städade Per och jag en liten stund. Jag städade alla sex rutor i vår ugn och dammsög huset. Per städade badrum och sovrum. Det var så tråkigt så vi slutade sen…Istället kollade vi på Jamie Olivers matprogram som fokuserar på billig (men god) mat; Save with Jamie,  och jag föll pladask för en rösti med posherade ägg. Den måste vi göra!

Nu lagar Per middag. Ikväll blir det kyckling, broccoli och lite såser av olika slag som behöver ätas upp. Han tycker att han “rensar lite i skåpen” och jag suktar efter att få sätta tänderna i maten för det doftar ljuvligt!!