Noah!!


Den här fantastiskt vackra kvinnan är min och Pers dotter.

När jag skriver den meningen så blir jag rörd och otroligt stolt. Bättre dotter finns inte!


Här står min familj redo för att gå på kalas. Bästa familjen. Mina och Pers barns kusin har nämligen 8-årskalas idag!


Emma hade fixat present från oss och lille Noah lade det på presentbordet när han fått det. Hur väluppfostrat är det? Ovanligt hos en (snart) 8-åring!


Min syster och svåger hade fixat fint väder och trots att vi inte ens var hälften av familjen på plats så var det bra för då kunde vi vara både ute och inne.


Vi bjöds på grillade Färingsöburgare och riktigt god kladdkaka med sprutgrädde (krav från de yngre i kalasfamiljen) sen var det dags för paketöppning!! 
Vi hade köpt spelet Risk. Det är tänkt för äldre personer, men det här födelsedagsbarnet är ovanligt smart, så det kommer inte bli en baggis för honom.


Eftersom Per blundade på bilden jag tog på Marcus, Emma och Per här i början av blogginlägget så bad jag min svåger att ta en bild på hela vår familj. Fin va?? Jag insåg senare att jag inte riktigt platsade på bilden. Jag har ju solglasögon från Michael Kors medan resten av familjen har Ray Bans. Så blir det när jag inte är förberedd 🙂


Plötsligt gick jag en fin ring av min syster Susanna. Det är inte första gången det händer. Jag log och tackade ja!!


Marcus och Per drog hem lite tidigare än jag och Emma. Detta eftersom Per var tvungen att åka hem ich packa inför flygresan till Norge som går ikväll vid åttatiden. Så vi tjejer satte oss i skuggan och mös.


När jag kom hem, efter mysigt kalas, så roade jag den packande Per med att andas helium från hans döende 50-årsballonger. Eller…det var nog pratet efter andningen som roade 🙂

Nu är han på väg mot Trondheim och jag ska heja på Island!!

En bra dag!