Påskhelgen är här!

   
 
Min morgon började med gemensam frukost på jobbet där en av kollegorna gjorde succé med de här supersöta små (morotskaks)kycklingarna! Jag smakade inte, men enligt ryktet var de enormt goda!

 

Jag gick från jobbet kvart över ett. Då åkte jag till Sollentuna Centrum och strosade runt lite. I Jysks skyltfönster hittade jag den här loungemöbeln bestående av två fåtöljer och ett bord i granit. Det tycker jag skulle funka fint på ena delen av vår altan i Sollentuna. Per var inte lika övertygad efter att ha sett bilderna jag skickst honom så det blev inget inköp (idag).

  

Jag åkte ut till ön efter att ha packat in mina grejer i bilen. Väl på plats hann jag bara packa upp mina grejer och ordna ett utomhuspåskris innan jag gick över till pappa och Kina. Där bjöds jag på en ovanligt händelserik middag innan jag gick hem för att se på Sveriges Mästerkock samtidigt som jag eldade i kaminen för att värma upp kåken.

Påskhelgen har börjat! 

 

 

2 reaktioner till “Påskhelgen är här!”

  1. Nu blir man ju väldigt nyfiken på vad som hände?;-) fina möbler tycker jag!:-D

    1. Rödvinsförstörd duk, stol som kastade Kina i golvet, köksbrand med brandvarnarutlösning och dödsbesked inom loppet av en kvart…. Helt galet!!

Kommentarer inaktiverade.