Värdelös på Stockholm…

  
I morse skulle jag till Sheraton på seminarium men jag hittade ingen parkering där. Jag snurrade runt litegrann och hittade till slut ett garage. Jag ställde bilen där, tog hissen upp till gatunivå och insåg att jag inte visste var jag var (hittar inte i Sthlm nr1) .. Tur man har en smartphone 🙂 Upp med en kartapp och vips var problemet löst. Jag tog en skärmdump av kartan för att vara säker på att hitta tillbaks. Drygt två timmar senare hittade jag tillbaks, men fick prova tre hissar innan jag hittade bilen… (hittar inte i Stlm nr2) Jag visste ju att jag ställt bilen på plan 2, men det fanns tydligen olika såna. Jisses!
 

 
Per brukar ofta testa sig fram med sina råvaror. Han provar och jämför olika märken tills han hittat den han gillar mest. Idag fick jag tips om denna burktomat från en kollega på jobbet. Den kommer jag ju berätta om för Per, så nu blir det nog en tomaträtt här hemma inom kort!
 

  
 
Lunchen intog jag nere vid Mälarens vatten i Alvik. Inte ensam – utan med min son!! 

Underbart att få ensamtid med honom. Vi åt Gnocci med ädelost på “The Bay”, där lamporna hänger för lågt ner för att ta bilder, men vi löste det med att Marcus fick hålla undan den 🙂

3 reaktioner till “Värdelös på Stockholm…”

  1. Jag använder alltid kartappen för att hitta rätt. Har noll lokalsinne;-)

Kommentarer inaktiverade.