1:a jullovsdagen

Jag sorterade återvinning i morse. Jag tänkte nämligen åka iväg med glasgrejerna. Jag märkte inte när det hände, men plötsligt hade jag blivit av med en nagel.

 

Det fick bli en paus i sorterandet för att ta bort nagellacket. Det är lättare att klippa av de kvarvarande nio naglarna då… Man FÅR nämligen inte ha olika långa naglar. Inte enligt mig. Det är gräsligt!

 
Så klipp klipp klipp…

 

Så! Inga långa naglar på jul och nyår. Trist. Det hade varit kul att ha glittrande fina långa naglar. Nu får det bli glittrande fina korta dito istället!

Sen bar det iväg mot återvinningsstationen. 

Efter “glassläng” åkte Per och jag till bolaget och köpte alkoholfria öl och cider till julaftonschaufförerna och goda tjockviner till de dagar vi vill njuta av såna (och inte ska köra bil). Nästa anhalt blev Mall of Scandinavia där vi spontanköpte julklappar till varandra och hittade en fin fluga till Per och en top till mig. Gott kaffe intogs på plats och kaffe köptes och maldes för att ta med hem. Det är riktigt mysigt att gå runt där i shoppingcentret när man inte har några “måsten”.

 

Nu är Per ute och springer och jag har slagit in paket. Snart ska vi ta en drink och sätta oss för att planera helgernas mat och skriva inköpslistor. Såå mysig dag!!