Hallå alla torrbollar!!

Per drar till Chicago en vecka och jag såg en ensam tråkhelg framför mig, men då hände det grejer!!

Först såg jag, på två olika ställen, info om en grej i Sollentuna och tänkte att det “vore ju trevligt” att fördriva tiden med…

   
 

Men sen kom Emma på besök och såg en helt annan sak i tidningen, så nu blir det julmat på lördag med barnen. Vi har faktiskt ätit det julbordet under Pers Chicagoresor förut….

  

Å så fick Emma boken “Sju sorters kakor” av min lillasyster i inflyttningspresent så vi ska ha bakdag på söndag. Så nu har jag bästa helgen nånsin framför mig 🙂

Är ni torrbollar? Har ni torra tråkfötter? Har ni hört talas om Footmender som säljs på apoteket? Reklamen lovar guld och gröna skogar, men reklam gör ju alltid det, eller hur?

Den här gången har jag dock en kollega som lovordar den och intygar att behovet av fotbad, fotfilar och alla andra prylar som finns för att få fötter i fin form inte längre behövs. Den här krämen tar hand om torra fötter, förhårdnader, hälsprickor och liktornar. Det låter liksom för bra för att vara sant! 

Jag kämpar alltid mot mina fötters torrhet. De är ju alltid torra, hur jag än smörjer, så den här (dyra) krämen ska jag prova!