Söndagsbestyr

Vi gick upp tidigt i morse trots veckodagen. Vi hade en del “att stå i” idag och behövde timmarna. Per fortsatte med spackling och målning i sovrummet och jag städade ur och tog bort alla utekrukor. De sista utemöblerna åkte in i förrådet och lite sånt…

Sen gick vi över till pappa och Kina och fick kaffe. Som vanligt 🙂 Vi började prata om deras senaste inköp, och det var vi ju tvungna att se, så vi gick ut igen. En gräsklippare med fler funktioner – hur bra som helst! En sån skulle man ha!

 

Vi gick sen ner till bryggan för att se de senaste trädfällningarna som skett under områdets städdag. Det var dock (som vanligt) allt det stora blå som  tog mitt stora fokus. Skärgården levererar!!
   

Sen var det dags för mig att lämna ön för att gå på födelsedagskalas i Norrtälje. Min mamma fyllde år i veckan så alla hennes barn skulle fira henne idag.

  

Jag började dock med ett snabbt besök på bästa skoaffären: Skoman. Där köpte jag varma vinterskor. Sen fick jag sällskap över en finlunch! Eller lunch i alla fall 🙂 

 

Å så var det kalasdags!! Här är mammas alla barn på samma bild:

 Foto: David Berggren
  

Syster med son! 

  

Syster med dotter!

Tårtdags!!   
 

Mamma och mina systrar på mors sida!  

Efter babbel och fika var det dags att åka ut till ön igen!

   
   

Där möttes jag av en hårt arbetande make. Att måla över mörkgrått med vit färg kräver tydligen tre lager. Två blev klara i helgen.

  

Det tredje lagret och snickerierna får vi ta nästa gång för nu är det dags att åka hem. Vi har packat ihop och tagit oss iväg. Nu är vårt läge:  Färjeläget!