Målet nått!

Vi har haft spindlar stora som små grodor i vår carport flera gånger i år. Jag är spindelfobiker och lider extremt av detta trots att Per dödar dem (med stora tillhyggen) så fort vi ser dem.

Jag har ibland inte kunnat parkera min bil i carporten utan att få hög puls och tårar i ögonen. Så vill jag inte ha det, så idag hade vi städdag i carporten och förrådet (som ligger precis bredvid).

Per trodde nog att detta var vår årliga storstädning, men det var egentligen en spindelbojakt. Allt åkte ut. Varenda pinal. Allt dammsögs och vändes på.

Till slut hittade jag boet. Utanför förrådsdörren. Höll på att dö av skräck på kuppen, men nu är jag nöjd. Per dödade kräken i boet och jag lär inte sova inatt pga mardrömmar, men nu är boet väck!!

De bodde i mina lerkrukor som stod upp och ner i väntan på att användas. Tror aldrig jag vill ha en blomma igen….

Vi fick snyggt och fint och gott om plats i förrådet efter flera turer till återvinningsstationen och efter att jag pantat flaskor och burkar samt kört alla Emmas snowboards, skidor och sånt till henne.

Per är nöjd. Jag är nöjd. Av helt olika anledningar, men det gör ju inget 🙂

Vi passade på att ta bort alla utemöbler så de står i förrådet nu och så slängde jag pelargonerna i komposten, så det som möjligen är lite trist är nog hur vintrig altanen ser ut efter vår framfart….

  

Grillen står ensam kvar och där kommer den få stå. Per grillar ju hela året runt. Idag blir det t.ex. lammfärsbiffar 🙂 

En kommentar till “Målet nått!”

  1. Vad skönt! “Tyvärr” har vi inget spindelbo i vårt förråd, så det blir det inte heller så grundligt städat…

Kommentarer inaktiverade.