Årets kräftskiva har gått av stapeln!

Jag har tackat nej till många inbjudningar på sistone. Jag har behövt vila upp mig och ta det lugnt. Jag har inte orkat göra mer än de “måsten” man ändå har i sitt liv. När jag fick inbjudan till kräftskiva kunde jag dock inte tacka nej.

Istället tackade vi JAAAA och gladde oss inför årets begivenhet!

Det var min bror med fru och min syster med make som stod för kalaset den här varma och soliga lördagen. Per och jag fick med oss båda våra barn och dessutom Marcus flickvän Sofie.

 

1-150829_6189

Ovan: Sofie och Maja blåser ballonger medan Per, Henrik och Frida förbereder snacks och fördrinkar. Vad Alexander gör där i bakgrunden låter jag vara osagt 🙂

1-150829_6202

 Ovan: På min bror Henriks baksida intogs fördrinkarna medan dagens sista strålar värmde våra kinder.

1-150829_6203

Ovan: Jag vet inte varför, men av någon anledning vill Maja inte vara med på bild längre. Jag har fotograferat henne så många gånger att det kanske är färdigt för ett helt liv? Brorsan Alexander ställde dock upp. Tack för det!!

1-150829_6207

Ovan: Min lilla söta syster och min lilla goa bror hälsar välkomna och bjuder på sig själva. Underbara småsyskon!!
 
Ovan: Festfolk!

  
 

Ovan: Maja visar hur vi ska tagga våra sociala inlägg! 

1-150829_6216

Ovan: Svägerska Frida och syster yster dukar upp till kräftskiva!  

1-150829_6220

  

Ovan: Snart är det klart!

  
Ovan: Välkomna till bords!

1-150829_6223

Ovan: Detta är nästan det bästa jag vet! KRÄFTOR!! Det bjöds dock även på havskräftor, rökta räkor och diverse pajer, men de fångade jag tyvärr inte på bild.

1-150829_6225

Ovan: Här har jag tvingat min stackars make, som satt vid kortsidan på bordet att ta en bild. Igen. Jag ville ju också vara med på bevismaterialen. Där ser ni mig på vänsterkanten!

  
  
1-150829_6237

Ovan: Min svåger hade köpt en ny kamera och min son och make tog bilder med sina telefoner, vilket gjorde att vi fick en liten “battle” på vem som fick den bästa “månbilden”. Jag kan säga så här mycket – det var inte jag som lyckades bäst (ovan). Tyvärr.

Makens bild nedan:

  
1-150830_6240

Ovan: Maja hittade en ny älskling den här lördagen. Hon upprepade gång på gång att “vuxna är tråkiga och leker så dåligt”, men Sofie fick mer än godkänt – MVG! De hade verkligen roligt ihop.

1-150830_6245

Ovan: Min vana trogen att försöka ta bilder på detaljer har svikit mig lite på sistone, men jag fick i alla fall en bild på de lyktor som jag (och någon mer?) köpte till henne för några år sen…

 

   

 

Ovan: Godisgrillning! 

1-150830_6246

Ovan: Kräftskivan höll på VÄLDIGT länge, så när klockan slog kvart i fyra på natten och det var dags för min svåger att hoppa in i den förbeställda taxin som skulle ta honom till Arlanda så var vi alla vakna och vinkade (och sjöng) honom ADJÖ! Jag tror vi kom i säng vid femtiden på morgonen…

Det var en härlig kräftskiva! Tack syrran. Tack svåger. Tack brorsan. Tack svägerska!

#sikahöjden

Det här inlägget postades i Mias dag. Bokmärk permalänken.

8 svar på Årets kräftskiva har gått av stapeln!

 1. Frida skriver:

  Vilken underbar kväll vi fick:-) såå mysigt! Kram kram

 2. Catrin skriver:

  Tack för fina minnesbilder! 🙂
  Vi är så glada att ni ville komma! Det stämmer ju VERKLIGEN att en fest bara är så trevlig som sällskapet man har och vi hade ju riktigt trevligt! Kram!

 3. Susanna skriver:

  För att påminna dig så kan jag tala om att vi var betydligt fler än du som köpte lyktorna även om det var du som gjorde själva inköpet 🙂

  • Mia skriver:

   Åh vad jag önskar att jag mindes så bra som de flesta andra gör! Gissar att livet blir enklare då. Jag minns nästan inget. Därav bloggdagbok 🙂

 4. svåger skriver:

  Tillbaka från Arlanda och lite mer, så vill jag också tacka för en härlig kväll…och natt. Jag måste nog säga att det inte var så svårt att sova på planet. Tack för stöd med råd och packning. Taxichauffören hälsar att det var en mycket speciell hämtning som han inte hade varit med om tidigare :)!

  • Mia skriver:

   Det var en härlig kväll, natt och adjösång 🙂
   Skönt att höra att du är säkert hemma igen!

Kommentarer inaktiverade.