Hej då Sofie! Hej alla kollegor!!

I förmiddags var jag ledig från jobbet för att skjutsa upp Marcus och Sofie till Arlanda. Sofie (svärdotter) ska nämligen bo i München i fem månader. Hon hade packat 50 (!) kilo i tre väskor så jag erbjöd mig att vara chaffis.

Jag åkte hem till dem i morse och efter att ha spillt ut kaffe över Pers alla viktiga kvitton i bilens mittkonsol (ooops!) och ägnat en lång stund åt att städa hans bil (han vet inte om det än…) så var vi redo för avfärd.

Väl på Arlanda letade jag, som alltid, efter en elbilsplats, men som vanligt fanns ingen ledig. Så mycket för “gratis parkering för elbilar”…sen fikade vi lite.

 

Vink vink vink! Hejdå! Vi ses efter sommaren!

Marcus tog plats i förarsätet och körde mig till huvudkontoret inne vid Sergels torg. Där är jag nästan aldrig men idag hade jag möte där och jag tänkte inte parkera (dyrt) hela dagen, så Marcus tog bilen och åkte hem. Jag vänjer mig aldrig med att ha en vuxen son…

 

Efter jobbet åkte jag med några kollegor till Texas Longhorn vid Odenplan. Där mötte vi upp några härliga fd kollegor och så mös vi i några timmar i varandras sällskap. Maten var god…

  

…och vi hade urtrevligt tillsammans!! Det är skönt att träffa människor där man kan prata om allt mellan himmel och jord och där allt inte måste vara roligt och glatt utan där alla sanningar får plats. Kram på er alla!!

 

Vilken härlig dag!!