24/11 Månadens klädesplagg är givetvis…

MÖSSAN!!

Jag har lärt mig att älska mössor. När jag var liten var ju mössor “töntigt” och inget man ville bli sedd i, men ju äldre jag blev (och ju fler mössor min lillasyster Susanna köpte) desto mer började jag gillar huvudbonaden som värmer toppen!

Tyvärr är jag väldigt (jag menar enormt) varm av mig, så jag kan nästan aldrig ha mössa för då får jag värmeslag, men jag har ändå ganska många mössor. Man vet ju aldrig när det kan slå till och bli Ryssköld 🙂

141121 006

Jag har försökt köpa coolare mössor, men jag har så himla stort huvud att det är svårt att hitta någon som passar. Dessutom är de ballaste mössorna galet varma. Den här med inbyggda hörlurar vore t.ex. jättehäftig om man kunde ha den på sig:

Öronlappsmössa

Eller varför inte den här?

Öronlappsmössa Fjällräven

 

 

 

3 reaktioner till “24/11 Månadens klädesplagg är givetvis…”

  1. Oj menar du att 5 mössor är ganska många..?
    Då har jag nog jättemånga… 8 st hemma, 3 st på jobbet och så har mina barn fått iallafall 3 st av mina. Så ja, om jag inte hade gett bort 3 st så hade jag ju haft 14 st men nu har jag ju “bara” 11 st.

    1. Förvånar mig inte 🙂 Du är ju trots allt min mössinspiration!!
      Coola är de också, dina mössor!

      1. Fast Tilda snodde en av mina mössor idag, men om det innebär att hon faktiskt kommer använda mössa så är det värt det att inte ha den i min ägo längre

Kommentarer inaktiverade.