23/11 Hepp! Dagens måltidstips!

Ha ha ha!! Ska jag ge måltidstips? Är det vad novembers bloggutmaning går ut på? Jag som inte lagar mat. Alla som känner mig vet ju att jag äter matlådor, mackor eller nåt när Per är bortrest. Jag vet att alla ni som läser den här bloggen kan laga mat bättre än vad jag kan, så vilket tips ska jag ge er???

08-35 47 26

Det numret går till Ló Mero Kök & Bar och är pizzerian i Edsberg. Det vill säga det hak som ligger närmast där jag bor som säljer god pizza, kebab och sallad. Dit går jag ibland när jag inte kan äta fler mackor eller matlådorna är slut 🙂

Varsågod att prova!!

2 reaktioner till “23/11 Hepp! Dagens måltidstips!”

  1. Jag tycker du dissar många av dina egna blogginlägg. Varför ändrade du inte listan till rubriker som passar dig? Du får nog tänka om ifall du ska göra en sån här “bestämma alla inläggen i förväg” grej igen…

  2. Fast jag kan direkt på rak arm komma på i alla fall två recept som jag fått av dig och som är värda ett tips. Det första har jag skrivit upp för hand med rubriken “Mias och Catrins goda köttfärspaj” (för jag har nog fått receptet av er båda och minns inte vilken syster som var ursprunget). Det andra receptet jag förknippar med dig heter typ “Florence Dumas mexikanska dipp” och är super-gott. Dessutom har vi lagat det just idag, så jag åt det för en kvart sedan!

    Jag tycker du ska lägga ut receptet på någon av de här rätterna. Köttfärs-pajen är ju extra bra i och med att det inte är ägg-stanning i, för dem som inte gillar det eller är allergiska mot ägg.

Kommentarer inaktiverade.