Fredagens händelser överväldigar

Nära döden
I morse kände jag mig sliten, trött och less så jag körde på motorvägens långsammaste fil långt till höger med god marginal till bilen framför bara för att vara försiktig. Vid Järva Krog svänger en fil av till höger så jag låg i en fil till vänster om den. Helt plötsligt svänger en bil ut i min fil från den svängande filen till höger om mig. Å där stannar han/den! Jag slängde mig på bromsen och hängde mig på tutan. Oj vad rädd jag var och vad många tankar jag hann tänka. Jag såg enorm smärta framför mig och sände några tankar till min familj. Jag trodde slutet var här. Fullt av bilar i filen till vänster. Fullt av bilar i svängande filen till höger. Jag har bara rakt fram. Där står bilen. Elände. Till slut börjar bilen rulla framför mig och med fem centimeters marginal får jag tillräckligt låg fart för att inte dö. Inte idag. Tacksam över livet. Tacksam över att ha klarat mig åkte jag långsamt, men med hög puls vidare. Med livet i behåll.

Nytt liv
Igår sa det “plopp” när vattnet gick på min gravida vän. Jag vet inte hur det lät i morse, men då tittade ett litet mirakel fram i vår värld! Min vän är nu tvåbarnsmor och har nu tre killar att ta hand om och bli älskad av. Vilken härlig nyhet! Åh vad jag längtar efter att få snusa lite i bäbisnacken, se hur storebror blivit jättestor över bara en natt och självklart krama tvåbarnsföräldrarna och höra alla detaljer!! Grattis till hela fina familjen Stahl!!

Mor&Dottermys
Jag stöp i säng när jag kom hem. Där låg jag i mörkret och vilade tills dottern kom hem från jobbet. Hon kokade te till oss båda och kröp sedan upp i sängen bredvid mig och bjöd på (för oss) världens godaste dryck och varma kramar. Det bästa jag kan tänka mig just nu! Kärlek och tacksamhet!