Helgen har börjat!

Det är inte ofta det händer, men jag har redan tagit helg. En hel dag för tidigt 🙂 Jag tog mig ut till skärgården efter en shoppingrunda i Norrtälje. Jag fyllde kylväskorna med mat så vi ska slippa handla när Per väl kommer i morgon kväll.

140918 001

Jag kom till färjeläget lite för tidigt och satt med öppet bilfönster och bara njöt. Det var kolsvart utomhus, men det var ljummet i luften. Det var femton grader och betydligt varmare och skönare än i stan. Jag gissar att det är havet som värmer.

140918 009

Jag undrar om det är tillräckligt varmt för att bada i? Jag gissar att det är det. Jag hoppas att jag ska kunna hinna med att vakna och äta frukost innan dimman släpper. Det skulle nog kunna bli fint på bild tänker jag… Sen ska jag nog försöka mig på ett dopp.

Ikväll har jag packat upp maten och kläderna samt dammsugit hela huset. Jag är ju spindelrädd så det förslår och huset har stått tomt i flera veckor, så jag tog det osäkra före det säkra och jagade odjur. Nu hittade jag bara en enda och den var död, men man kan ge sig på att om jag inte hade dammsugit så hade det funnits odjur överallt…

Nu ska jag ta mig en liten kvällsvickning och mysa i ljuset från levande ljus. För det är jag värd!!

Godkväll!