Sista rycket

I morse när jag skulle åka till jobbet så sken solen hysteriskt från en klarblå himmel. Det var sjukt starkt motljus på E4’an på väg in mot stan.

Tyvärr var det inte det enda som fanns på den vägen… Tydligen fanns det även någon form av vägbygge längre fram så jag fick sitta i kö i en och en halv timme innan jag var inne i Karlberg.

Jag vet att man inte får använda sin telefon i bil längre. Det är olagligt. Jag tog dock risken att få böter eftersom vi stod helt stilla…

20140313-184921.jpg

Nu är klockan sju och jag sitter fortfarande kvar på jobbet. Det är sista rycket innan jag och Per åker iväg till paradiset. Vi jobbar i och för sig halva dagen i morgon också innan vi tar oss upp till Arlanda, men det känns ändå väldigt nära. Med tanke på att det ska bli skitkallt här i Sverige nu till helgen och att det ska hålla i sig hela veckan som kommer så känns Thailand inte helt fel 🙂

2 reaktioner till “Sista rycket”

  1. Ha det så jätteskönt på resan!

    Förresten, är inte den nya lagen att man inte får använda telefonen så att det påverkar körningen, och står du still gör det ju knappast det.

Kommentarer inaktiverade.