Handlar ni på postorder?

Av någon anledning handlar jag väldigt sällan kläder på postorder. Jag vet inte vad jag har för fördomar, men jag tror liksom inte att det ska bli bra. Jag ser alltid framför mig hur kläderna är fula, sitter illa och hur jag måste krångla med att skicka tillbaks varorna.

Jag vet inte varför det är så här, för jag har en vän som flertalet gånger genom åren handlat både jeans och linnen från (jag har för mig) H&M och jag har en syster som handlar alla möjliga kläder från Ellos. Deras kläder är jättefina och inte har de tyckt att det är jobbigt heller.

Varför skriver jag om det här? Jo, för jag har just fått hem ett erbjudande från Ellos där jag får 40% på en vara och 30% på alla andra varor i inköpet. Det är ju ganska mycket rabatt. Jag sitter därför och surfar runt på deras hemsida och jag har redan fallit för några plagg jag skulle kunna tänka mig. En regnjacka t.ex. har jag verkligen behov av. Den jag siktat in mig på är det galet mycket rea på och fast den verkar jättefin (jag såg en liknande på min syster i helgen) så kostar den bara 449 SEK.

Jag hittade en lång munkjacka och sen är det ju det där med en superfånig overall (en sån där som man inte vill erkänna att man har i garderoben)….jag har liksom inte vågat säga det, men jag tror jag skulle kunna hänga riktigt bra i den på helgerna ute på landet. Jag ser mig själv krypa upp i soffan med en bok, medan brasan sprakar och Per lagar mat… Jag har dessutom hittat julgransprydnader som skulle passa perfekt till vår familjs julgranstema som är “vitt/silver/glas”.

Tror ni att jag vågar handla??

Julgransprydnader munkjacka overall regnjacka

 

4 reaktioner till “Handlar ni på postorder?”

  1. Ja, våga handla!! Prova hemma i lugn och ro och skicka bara tillbaka om det inte passar!!
    Jag handlar ofta på postorder, jag bor så långt från alla butiker så att hämta kläder, skor, väskor mm på min lilla Konsum ca 100 meter hemifrån passar mig utmärkt 🙂

    1. Ok! Jag beställde. Det var din fina regnjacka som fällde avgörandet!! Jag provar!!

    2. Jag brukar ofta beställa två storlekar så jag kan prova vilken som sitter bäst. En gång beställde jag säkert 7 par jeans och 3 svarta koftor för jag visste inte vilka jag ville ha. Efter att ha provat allt behöll jag 2 jeans och 1 kofta..

  2. Gört! Superlätt att returnera om det inte passar! Plus att man i lugn och ro kan prova hemma och se vilka kläder som passar. Men du som är så varm, klarar du av att gå runt inne i en sån där overall?

Kommentarer inaktiverade.