Marcus 21 år!!!

Idag fyller sonen TJUGOETT år! Fatta vad många år det är… Han är inte hemma och kan ta emot våra gratulationer. Istället åker han off pist i Frankrikes alper. Jag gissar att han har en bra dag. GRATTIS min bästa son!

20130319-210916.jpg

Idag bjöd min kollega på asgod choklad! Det syntes liksom redan på förpackningen att det var klass på den. Jag höll mig från att ta någon bit tills sent på eftermiddagen. Då började jag räkna på kalorier och unnade mig en av de mörkare. Jisses vad god den var! Tack Linn!

20130319-211212.jpg

Ikväll har jag varit på ett möte som tyvärr var ett praktexempel på när den som håller i mötet totalt misslyckas med att ha koll på läget. Några få personer fick ta allt för mycket plats och det förstörde för alla andra. Trist! Dessutom fick jag äta en wrap som jag inte har någon som helst koll på vad gäller viktväktarpoäng.

20130319-211506.jpg

Just ja! Dessutom blev det som jag funderat på en hel del på sistone officiellt. Jag byter jobb (men inte arbetsgivare)! Jag ger tillbaks budget och prognossystemet till kollegan som kommer tillbaks från föräldraledigheten och tar istället plats som finance controller. För att citera Albert Einstein: “Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste man vara i rörelse!”

2 reaktioner till “Marcus 21 år!!!”

  1. grattis till marcus..hip hip hurra
    som nastan italienska…info…FIAT betyder Fabbrica Italiana Automobili Torino…..
    italiensk bilfabrik turin………..

  2. BRA med jobbet. Grattis! Jag hoppas att en nya tjänsten ger dig bra balans i livet. Kram!

Kommentarer inaktiverade.