Förkyld igen och därmed jäkligt sur!

Fråga: Hur många gånger ska jag bli förkyld under ett och samma år?

Svar: Så många gånger så det inte går att räkna!

Jag kunde inte sova inatt. Jag hade så vansinnigt mycket gegga i min hjärna att jag var tvungen att gå upp mitt i natten och skölja igenom huvudet med nässköljaren. 🙁 Jag har alltså fått en dunderförkylning igen! Den förra har ju knappt gått över! Den här gången känner jag redan av trycket över öron och panna. Skit. Skit. Skit. Skit.

Jag har alltså varit hemma från jobbet idag. Jag har legat i sängen och tittat på film på Netflix och så har jag stängt av strömmen till frysen och frostat av den. Det är det enda jag orkade ta mig för. För där gör man ingenting. Man bara ställer en av lådorna under frysens lilla avrinningstapp och lyssnar på det porlande vattnet. Ja PORLANDE, för det var inte lite is i vår frys. Det var en glaciär som flyttat in!

2 reaktioner till “Förkyld igen och därmed jäkligt sur!”

 1. Jaa Mia, hur många gånger kan man vara sjuk på ett år?
  Att det slår till så ofta är inte bra. Jag tänker att det måste
  bero på något…obalans mellan typ jobb, ledigt, kost, träning?
  Där den första posten tar för mycket tid? Och den sista för lite? 😉
  Kram – hoppas du mår bättre snart!

  1. Ja du, jag vet faktiskt inte vad det kan vara för fel. Har ju varit hos läkaren och kollat alla möjliga värden och där hittade de inget.
   Vad gäller balansen mellan jobb, vila, kost och träning så har jag såklart jobbat för mycket fram till sommaren, men efter det så har det varit helt okej. Vad gäller kost så tycker jag att jag äter jättebra (Pers förtjänst). Vad gäller vila, så är jag nog lite dålig på det såvida jag inte har en kamera i handen förstås! Och så var det den där träningen… Den vet vi nog alla att den är för lågt prioriterad, men jag försöker och det är ju svårt att träna när man är sjuk hela tiden. Jag hann med fyra pass mellan förra omgången “sjuka” och den här….

   Bara att hoppas på bättring och så köra igång med träningen så fort man kan igen! Det finns de som har de värre!

Kommentarer inaktiverade.