Fruntimmerveckansfirande

Idag har det varit lite mulet och vi har varit hemma och gjort lite nytta. Jag har alltså läst, fotat och firat namnsdagen Christina 🙂 Per har köpt virke, funderat på nästa möbelbygge och klyvt ved. I kameran fanns den här bilden som säkerligen inte ser ut som något för er som inte var där, men för mig är det en härlig våg som slår in mot sandstranden.

Nere vid stranden jobbade grannarna Janne och Anders med att gren för gren ta ner den döda furan som stått där i några år. Jag gillar att de tar hand om en gren i taget och pausar när det blir dags för hängmatta eller bastu.
 

Hemma hos Kina, dagens namnsdagsbarn CHRISTINA, så kunde man se de här blommorna. Jag undrar vad de heter? I verkligheten är de pyttesmå.

Och de här som jag t.o.m. kan namnet på!

Där fanns också den tama ekorren som vi faktiskt inte döpt ännu. Vad jag kan minnas kallar vi den bara för “Ekorren” eller “Kurre”. Det kanske är dags att ge den ett namn?

Vid lunch åkte vi till Blidö Wärdshus (Wärsan) för att äta mat. Vi ville ju fira Kinas namnsdag. Idag bjöd de på fiskgryta!

Pappa och Christina (Kina)

 

I morgon lovar väderapparna riktigt bra väder med nästan 30 dagar varmt. Per och jag har därför redan packat båtgrejerna och tänker bege oss ut på havet. Jippie!!!