It’s like magic!

Idag åkte jag alltså till kiropraktorn som jag hört så mycket gott om. Jag hade t.om. hört att han var som en trollkarl. Jag tänkte att hans rykte kanske var lite överdrivet, men tänkte att det lät bra att han gjort så många glada. Det bådade gott!

När jag fick komma in så möttes jag av en stark, glad man i sina bästa år, men med mer bus i ögonen än vad man brukar se i vuxna mäns blå. Han frågade massor av frågor eftersom vi aldrig setts förut och konstaterade att jag “i alla fall inte hade diskbrott”. Jag hade tydligen inte kunnat stå som jag gjorde då. “Alltid nåt!”

Efter en kort undersökning där jag stod upp hade han redan förstått att mitt bäcken var snett och att jag fått en bristning i vänster sätesmuskel. Vänsterdelen av bäckenet var 5 cm högre än den högra. Inte konstigt då att det gjorde “lite ont”.

Trollkarlen körde sedan med två typer av maskiner på min baksida där den ena var ultraljud och där båda var till för att mjuka upp myskeln som krampade och spände sig. SEN började han dra och bända och WOW vad det kändes skönt när det ploppade, knakade och hade sig. Jag kunde verkligen känna hur bäckenet flyttade sig och hur benet blev längre.

Jag vet inte hur det här blir framåt. Jag har en preliminär återbesökstid nästa vecka, men jag kan sitta upp nu så han har helt klart gjort nytta!!

Håll tummarna för att jag blir bra snart är ni snälla och behöver ni en trollkarl så ring den här snubben:

20120706-190853.jpg

5 reaktioner till “It’s like magic!”

 1. Åh, jag har för mig att det även var han som hjälpte mig för många år sedan när jag varken kunde sitta eller stå.

  1. Han håller till precis till höger om bion i den lilla gränden.
   Grym kille!

   Nu ligger jag i och för sig igen, men jag har varit uppe en stund och jag kan antagligen sitta upp nu när Per snart ropar att middagen är klar. (ja, det blev lite sent)

   M

 2. Sen när du är i stan åker du till Micke Bergsten på aktiv rehab i Infra City..

Kommentarer inaktiverade.