Det kunde varit värre

Som en del av er vet (jag har försökt dölja det) så har jag haft rejält ont i en vecka, men visst är det ironiskt att hamstermuskeln efter en veckas värk just idag bestämmer sig för att totalt haverera?

Väderprognosen ser ut så här:

20120704-121115.jpg

Å här ligger jag på sommarens hittills bästa båtåkardag helt värkparalyserad i sängen, fullproppad av tabletter, insmord med Voltaren och gnyr av smärta som en vekling eftersom vänster höft/bakdel slår mig inifrån.

– Vet du vad du har Hedlund?
– Taskig tajming!!

5 reaktioner till “Det kunde varit värre”

 1. “Det kunde ha varit värre” intalar jag mig när tårarna rinner nedför kinderna då smärtan kommit ut genom ögonen. För det kunde det ha varit.

 2. Men gumman, åk till doktorn så du får riktiga mediciner och blir sjukskriven så du inte behöver offra semesterdagar på detta… Krya kramar till dig som <3

  1. Jag har mycket svårt att röra mig. Bara att gå på dass var värre än en förlossning rent smärtmässigt. Per blev svettig bara av att se hur jag led… En tur till läkaren vill jag inte ge mig på.

   Piller finns det riktigt gott om så jag “bedövas” löpande. Det provas lite olika typer under dagen så jag förhoppningsvis ska få sova till natten.

   Tack för omtanken! Kina satt vid min säng en stund nyss och då pratade vi om dig. Saknar dig ännu mer nu än nyss. Hoppas vi ses snart,

   Puss min galna syster!

 3. Men snälla du, hade du kunnat jobba? Nej! Precis som din syster säger; du måste ju sjukskriva dig när du “inte ens kan ha semester”. Kryakramar i massor så länge…..

  1. Känns ruggigt pinsamt att sjukskriva sig på ledigheten dock…

   Ni har självklart rätt! Jag vet.

Kommentarer inaktiverade.