…som traditionen kräver…

Förra året spenderade vi den här dagen (midsommardagen) tillsammans med våra avkommor på Blidö Wärdshus. I år var vi där igen. Vi har alltså startat en tradition! Den här gången var ynglingarna som vi hade som sällskap dock ej våra barn, utan min bror och min svägerska. Kul var det dock PRECIS som förra året. Eller som vi vill uttrycka det “Vem f-n är Arne???”. Ett väldigt internt skämt, men ett väldigt roligt sådant!!

Kvällen började med varsitt riktigt gott tjockvin hemma i vitsippan.

Sen var det dags att cykla iväg på den här TJUGONIOåriga cykeln….

…låsa ihop den med de tre andra färdmedlen…

…och beställa något gott i baren!

Som sällskap hade jag min äkta make..

…svägerska och minsta bror.

Under kvällen blev det mer och mer folk, mörkare och mörkare utomhus och fler och fler drinkar på bordet. Det var dock bara en som var till mig…

Bandet “T for 2” spelade hela kvällen, precis som förra året.

Vi hade riktigt trevligt under kvällen. Detta fast det endast fanns två bord med Blidöfolk. Det ena var vårt. Det andra var Annikas. Några originalBlidöbor hade i och för sig inga bord utan körde stående partaj. (Micke hälsar så gott till Pappa och Kina). Likheten med Sandhamns stekarpartaj var ändå alltför påtagligt och därför tog vi oss hemåt redan vid halv ett-tiden….

Hemma bjöds vi på extremt god och vällagad “nattamat” och efter någon timmes efterfestssnack så säger jag nu GODNATT! I morgon är det ju en helt ny dag!

 

2 reaktioner till “…som traditionen kräver…”

  1. Tack för en underbart rolig kväll igår och en bra blogg, är det okej om vi använder din bild på Tfor2 på vår hemsida? Ha det gott och hoppas vi syns nästa år:-) Hälsningar Tfor2

    1. Tack själva! Ni vet precis vilken musik ni ska spela för att fånga alla oavsett ålder. Vi tackar för härlig underhållning.

      Självklart får ni använda bilden om ni vill. Jag mailar den till dig, så du får lite bättre upplösning.

      Trevlig sommar! Vi ses nästa år!

Kommentarer inaktiverade.