En lugn kväll med vännerna som fick ett snabbt slut…

Nere vid Danvikstull hittar man “boule & berså” där man kan äta, fika, spela boule eller bara ta det lugnt.

Allt det där gör man alltså precis bredvid kanalen där det kommer och går båtar precis hela tiden.

Idag var det varmt och soligt när jag och Per kom dit en dryg halvtimme innan utsatt “meeting time”.

Då och då passerade de här killarna på sina leksaker. Jag uppfattade det i alla fall som att det var samma killar, fast det skulle såklart kunna ha varit olika varje gång. Fast det är nästan orättvist om det finns tjugo killar i stan med såna där roliga leksaker…

Våra vänner Peter och Thérèse var anledningen till varför vi satt här och hade det gott! De föreslog nämligen det här för några dagar sen och slog till och med slag i saken och skaffade barnvakt för kvällen. De fick alltså sitta helt ostörda och prata en hel kväll!

Jag vet inte riktigt vad vi pratade om som gjorde att tiden gick så fort, men jag vill minnas att Micke Nyqvists närvaro drog oss in på diskussionssamtalet “Vem är egentligen Sveriges bästa manliga skådespelare?”. Jag vet inte vem som vann….

Jag höll mig från att äta den här kakan, men jag snodde åt mig en bild!

Per köpte en passande öl…

Då och då öppnades bron för att släppa igenom någon segelbåt och trots att jag visste att de bara öppnar den en gång i timmen så förstod jag inte att tiden gick…

Helt plötsligt insåg jag att klockan passerat tiden för när bilgaraget låser igen för natten med en minut. ELÄNDE! Det blev en snabb avskedskram och sen en snabb språngmarsch till bilen. Jag höll tummarna och sprang så lungorna nästan sprack och VI HANN! Vi fick ut bilen och kunde åka hem!! Puh!

Tack T och P för att ni tar ut oss på äventyr! Nästa gång kanske vi ska lura med Per till Hjalmar, Hilmers, Helmer, Harrys…..äh, vad heter det? Just ja: Hermans!

 

4 reaktioner till “En lugn kväll med vännerna som fick ett snabbt slut…”

  1. Vilken tur att ni hann innan garaget stängde!!! Om ni ska till Hermans är jag PÅ men du vet att de inte serverar kött där va?! 😉 Tack för en härlig kväll!

  2. För övrigt tror jag det stod mellan Micke Nyqvist, Stellan Skarsgård och Max von Sydow.

    1. Jag måste nog se lite filmer för att fräscha upp åsikten, men Micke såg bra ut ikväll i alla fall 🙂

Kommentarer inaktiverade.