Vilken är bäst/godast?

Idag fick jag ett brev med posten. Redan på kuvertet kunde man ana att det skulle innehålla något att ha åsikt om.

20120529-165133.jpg

När jag öppnat kuvertet och hällt ut innehållet kunde man se att tyckandet skulle leda till en trevlig stund 🙂

20120529-165246.jpg

Här låg alltså hallon- och lakritsskallar av skum och hallon- och lakritsskallar av gelé.

Enligt två av mina kollegor, Linn och Johannes, är de av skum godast!

Det var bara att sätta igång undersökningen!!

Vad kan jag som inte har så lätt för att beskriva smaker (Jag förklarar ju t.ex. ett riktigt gott vin som att det är “tjockt”) säga om dessa godisar??

Jo, jag kan säga att båda skallarna var riktigt färska. Båda smakar ju såklart av hallon och lakrits. Den av skum har en försiktigare smak och går fortare att tugga.

20120529-171244.jpg

Efter att ha ätit två av varje sort måste jag nog säga att vinnaren är:

Hallon- och lakritsskallar av GELÉ!!

Anledning: Den smakar tydligt och länge!!

Tack Thérèse för att jag nu får njuta av ytterligare fyra skallar!!

Någon annan som behöver en smakdomare??

En kommentar till “Vilken är bäst/godast?”

  1. Jag håller med dig! Skumvarianten smakade för lite lakrits för min smak. Men båda typerna av skallar var goda!

Kommentarer inaktiverade.