Gnistrande blank

Det där med att jag ALLTID har minst en kamera på mig har börjat sätta sina spår. Jag kan knappt gå i närheten av två av mina favoritobjekt innan de kommer och ber mig att fotografera dem. Idag ville de att vi skulle sitta i altandörröppningen hos pappa och Kina och posera.

Så då gjorde vi det!
Mia, Alexander, Maja

Sen var det dags för grimaser! Jag vill inte såra dem genom att säga att de faktiskt inte blir ett dugg läskiga utan bara visar än mer hur söta de faktiskt är!

Rätt vad det var så hörde vi hur det mullrade skönt i skogen. Efter en stund rullade det här ekipaget in på tomten. Äldsta “barnet” i huset, Anders, hade tagit sig en söndagstur ut från stan!

Man kunde dock inte se att den färdats många mil. Hans Harley glänste ikapp med solen! Pappas hus reflekterades mot den som vore den en spegel.

Anders verkade tycka (precis som alla vi andra syskon) att det inte alls är dumt att hälsa på föräldrarna och få sig lite kaffe och surra en stund.

Vi lär vänta med att åka hem till stan idag. Ryktet säger att det är “en del” andra som också varit ute i skärgården så här under långhelgen och köerna är låååånga. Per och jag sitter därför och tar det lugnt och myser ett par timmar till. En bra söndag helt enkelt!