Utmaning

Jag håller på och packar inför vår resa till Budapest. Redan där har jag oro i magen. “Varför då?” undrar ni kanske. Jo, jag packar ALDRIG så här sent! Jag skriver packningslistor och har väskan klar flera dagar i förväg, men inte den här gången! Ha!

Eller alltså, jag hade skrivit en packningslista, men jag hade inte packat eller strukit några kläder förrän idag när jag kom hem från jobbet….

Vi åker hemifrån före sex i morgon bitti och nu ligger inte ens kläderna i väskan. Snacka om att gå utanför sin komfortzon. Hua!

Eftersom flera flygbolag gått i konkurs i det sista så går det inga direktflyg till Budapest. Vi ska alltså mellanlanda i München och det är fem timmar mellan flygen. Jag tänkte packa sällskapsspel och ladda plånboken med pengar för “underhållning”, men nu kommer sonen och föreslår att vi ska “ta buss 635 från flygplatsen till en liten stad som heter Freising, eftersom det finns så mycket fint att se där (bland annat ett tusen år gammalt bryggeri) och eftersom vi ändå har så mycket tid”.

Vem tror han att pratar med? Någon annans mamma som inte är det minsta rädd för att missa anslutningsflyget? En person som älskar att öppna upp för allt magiskt som finns i det okända??

Tydligen.

20120411-194925.jpg

20120411-194931.jpg

Äh, det finns väl hotell i München också? Sonen betalar nog 🙂

En kommentar till “Utmaning”

  1. Just de där korten har jag aldrig sett – de ser jättefina ut! Själv använder jag mig av “jag väljer att vara”-kort från Kreativ insikt varje morgon. Och ängelkort när jag behöver vägledning förstås 🙂 Kram!

Kommentarer inaktiverade.