Blandat bandat

Kommer ni ihåg den tiden när man väldigt ofta spelade in “Blandat bandat”-kassettband? Eller var ni kanske inte ens födda då? Hur som helst så är det här ett sånt inlägg dvs. man tar lite av allt möjligt som inte nödvändigtvis hänger ihop och slänger in på en och samma plats.

Jag är tokförkyld så att mina ögon rinner oavbrutet. Det gör att jag är uppsvullen i ögonen som om jag gråtit över en stor hjärtesorg eller något liknande. Mycket tilltalande!

Vår altan badar i solljus och jag vet med huvudet att det är för tidigt att ta fram utemöblerna, men hjärtat och solen säger att det absolut är läge att ta fram dem. Det vore ju såååå skönt att sitta på en möbel istället för på altangolvet.

Vi är inte så uppmärksamma som vi trodde att vi var. Jag är ganska glad över det för i det här fallet så innebär det att vi INTE har suttit bakom gardinen dagarna i ända för att hålla koll på våra grannars varenda rörelse. Sen är det såklart lite trist att grannens fru gått ifrån honom för ett halvår sen och vi upptäcker att han bor ensam i huset först nu…

Min förstfödde son fyller 20 år på måndag. Det känns väldigt underligt att tiden gått så fort, men tanken på att jag inte har en aning om vad jag ska ge honom i födelsedagspresent är ännu jobbigare. Det är ju en ganska stor dag när man fyller 20 och då ska väl presenten följa det mönstret? Elefanter är stora förstås….

Om precis en månad kommer jag att skriva mitt blogginlägg från Budapest i Ungern. Det känns väldigt overkligt att jag ska ha semester i en stad med varma källor under asfalten. Dit ska jag i alla fall. Där ska jag äta pannkakor med sonen. Vi gillar pannkakor.

Jag inser precis att min iPhone har ett passande skal och slänger in en bild på den här på slutet 🙂