Nu är det dags igen!

Det finns värre grejer. Det vet jag! Jag lovar. Jag har varit med om en del värre grejer själv faktiskt, MEN det är ändå jobbigt att vara förkyld för femtioelfte gången på alltför kort tid. Jag fattar inte varför jag ska ha huvudvärk, snor i hela hjärnan och röd, smärtande hals. Vad är poängen?

Man skulle kunna tro att det är min kropps sätt att klaga på det faktum att jag tränade på gymet igår, eller att det är mitt sätt att försöka komma ur eldningen och risdragandet som måste ske i helgen på landet, men det vore ju lite väl tidigt att börja med det idag då va? Det är ju ändå bara tisdag….

Idag är jag i alla fall hemma från jobbet och tycker synd om mig själv. Jag har en fånig förhoppning om att jag ska kunna vila bort det här innan det blir värre och blir feber och elände också. Vi får ju se hur det blir med det. Jag försöker i alla fall! En dags vila är jag värd.

4 reaktioner till “Nu är det dags igen!”

  1. Drick bort det…. ta en whisky eller två så blir det iallafall lite roligare… 😉

    1. Min man brukar inte låta mig öppna såna flaskor. Inte bra för mug tydligen. Jag är rädd att jag håller med. Just nu mår jag dessutom så dåligt att alkohol känns avlägset. Synd man inte gillar whisky.

  2. Kryapåkramar till dig. Nu har ju du också en anledning att testa Susannas superkur med citron,ingefära o honung. Dessutom kan ju Per passa på att prova späda(spetsa) den med Rom 🙂

Kommentarer inaktiverade.