Värmdö på Blidö?

Hej och Hopp, idag är det fredag!!
Tjoho!

Det är alltid skönt med fredagar, men idag har det varit en extra bra fredag. Ja det har det varit minsann! Det har hänt så mycket bra saker liksom!

Jag har t.ex. babblat en stund med min lillasyster C. Det är alltid lika roligt. Jag funderar ibland på vem av oss som hinner med flest antal ord per minut. Jisses, vad det forsar ur oss när vi snackar!

Jag har dessutom fått paket (!) från min vän T. Jag var glad redan innan jag hade rivit upp pappret. Paket!! Det visade sig vara roliga tepåsar med typiska tjejtexter på. Fniss! Tack!
 

Å så har jag visst köpt ett paket jag med…

En annan glädjekälla är de här fina röda och rosa stövlarna som jag faktiskt inte kunde låta bli att köpa idag! Känner ni hur våren börjar spritta inom er när ni tittar på dem?! Nu har jag i och för sig redan två par gummistövlar, men jag gissar att något par snart går sönder. Då kan det vara bra med ett extra par, eller hur? 🙂

Å så var det ju den där mini-IKEA-katalogen “live” som låg i postlådan idag…

På baksidan gjorde de reklam för den här fantastiskt snygga, roliga och våriga gungstolen “Värmdö” som “passar lika bra ute som inne”. Den bara MÅSTE jag ha på ön! Hur ska jag nu övertyga mannen om det? Hmmmm…

Jag jobbade bara halva dagen idag så jag har haft riktigt mycket fredag redan. Jag är nog faktiskt redo för tjockvinsläge. Det infaller nämligen ofta på fredagar!

Nu ska jag dricka lite present-te och fortsätta min fredag.
Jag hoppas att ni får njuta lite av fredagsmys också!
KRAM

2 reaktioner till “Värmdö på Blidö?”

  1. Vad bra att du blev glad för paketet! Tyckte det var så otroligt sött och tänkte direkt på dig när jag såg det! Hoppas det smakade gott också! Tycker helt klart ni ska köpa stolen till Blidö!!! Kram!

    1. Ja! Paket är verkligen skoj. Gott var det också. Tack!

      Har försökt förklara att vi måste ha en gungstol på landet, men han förstår bog inte för han tittar bara på mig och ler…

Kommentarer inaktiverade.