Hej på er!!

Jag är hemma, har ätit en speciell middag, diskat, tvättat och klockan är inte tio ens! Idag kom jag faktiskt hem klockan åtta. Det var länge sen jag var hemma så tidigt. Det är helt underbart och jag ska ta och lägga lite av min tid på att berätta om små roliga saker som har hänt mig under veckan. Allt har ju inte varit jobb även om det verkligen har känts så!!

En sak som verkligen är roligt är att när jag sent om sider öppnade den senaste Buffé (ICAs egen tidning som säkert många av er också får i brevlådan) så hittade jag en av mina vänner på en bild! Snacka om att jag blev förvånad. Jag satt bara där och stirrade. “Vad gör Cissi i tidningen?” Att hon dessutom är intevjuad på en hel sida och sedan har ett helt uppslag med sina egna recept gjorde mig verkligen inte mindre stolt och glad. Cissi lagar “nyttig” mat, Yogamat. Den är dessutom god. JO, jag har faktiskt haft turen att få smaka.

Så har ni inte läst de tre sidorna som Cissi bjuder oss på, så spring och hämta tidningen och sätt er och läs nu (eller klicka här så kan ni bläddra fram till sidan 13-15 och läsa den där)!! Ni kanske kan ta och laga några av recepten också?

En annan rolig sak är att det äntligen har snöat så jag har fått en liten liten antydan till snövall. Den är verkligen inte mycket att hurra för, men jag gör som jag vill:

H U R R A

Å sen var det allt det jobbandet och stretandet som sliter häcken av mig. Jag tror nog att ni är några där ute som märker hur trött jag är och hur jag är i behov av energi. Oj, vad glad och blödig jag blev idag när jag kom hem och hade fått riktig post. Inte ett brev heller, utan TVÅ!!

Tack till min söta underbara syster Susanna! Jag behövde verkligen den!! Kram till dig också! Tack till varma goa Erica! Hur kommer det sig att du alltid vet precis vad jag behöver? Stort tack!!

Det är verkligen inte varje dag man får sån kärlek via posten. Jag måste säga att just nu kom den mer än lägligt! Gulle er!!!

Sen nämnde jag något om en speciell middag idag va? Där uppe i början såg ni kanske det om ni läste noggrannt? Så var det i alla fall. Idag fick jag nämligen träffa Marcus flickvän Anna över en middag. Hon visade sig vara en glad, rolig och framåt tjej som jag hoppas att få träffa snart igen. Snacka om speciellt va??

6 reaktioner till “Hej på er!!”

 1. Vad roligt med flickvännen
  LYCKA TILL MED JOBBET
  Försök att ta det (bara lite lugnt)

  kram

 2. Det kändes som om du behövde en kram och eftersom vi är på olika ställen blev det en kram per post 🙂

 3. Fina fina Cissi – coolt! Tyvärr har jag inte Buffé längre (måste nog skaffa ICA-kort igen), men den där artikeln ska jag printa ut.
  Post är alltid bra för själen. Och att träffa sonens flickvän måste vara stort. Varm kram!

Kommentarer inaktiverade.