Hisslös & Andlös, men med blod och Pepsi Max…

Jag jobbar på sjätte (6:e) våningen i ett hus på Karlbergsvägen i Stockholm. Jag brukar tänka på det som en bra sak. Utsikten är ju nämligen ljuvlig!! Det är mer än en gång som jag visat er bilder, på vackra takåsar, här på bloggen.

Idag var det dock inte riktigt lika kul att behöva ta sig hela vägen upp. Hissen stod nämligen still och det gick verkligen inte att få fart på den. Den bara stod där och flinade åt mig när jag ville åka upp. Det fanns ingen annan råd än att ta trapporna. Det i sig är ju verkligen ingenting för den lata och numera överviktiga Mia, men idag var det ännu värre för i mina händer bar jag på sex (6) stycken 1½ liters Pepsi Max-flaskor. Så många liter läsk väger en hel del…

När jag kom till plan 3 började jag känna av min egen vikt, Pepsibördan och tyvärr även av hur mina stygn på vaden började blöda. Skit också!

När jag kom till plan 5 trodde jag att lungorna skulle sprängas och jag tänkte t.om. på att jag kunde ställa ifrån mig läsken…. Det gjorde jag såklart inte utan jag kämpade på. Väl uppe på den allra översta våningen var jag helt slut. HELT SLUT!

Slutledningsförmågan säger mig att jag borde tänka över följande:

– Jag kan kanske inte ta bort stygnen i övermorgon…
– Jag dricker nog för mycket Pepsi Max…
– Jag behöver nog börja träna igen… (Vad skulle Dimman säga om han visste hur jag beter mig??)

 

2 reaktioner till “Hisslös & Andlös, men med blod och Pepsi Max…”

    1. Fnisselifniss låter hon medan hon njuter av dina söta ord 🙂

Kommentarer inaktiverade.