Förberedelselördag

OJ, vad jag har gjort mycket nytta idag!

Det är nästan så att jag är lite urlakad faktiskt. Jag gick upp supertidigt och åt en härlig frukost med Emma. (Hon skulle iväg och jobba heldag på ICA annars hade hon självklart inte varit vaken så tidigt på dagen.)

Solen sken som en tok utanför fönstret
och det såg verkligen lockande ut att göra den sällskap…

…men efter frukost satte jag istället igång med att plocka undan, damma, dammsuga, torka, tvätta osv. ända fram tills klockan var halv två. Puh!! (Vi får besök imorgon. Därav städningen.)Då drog jag och Marcus iväg till Sollentuna Centrum för att fika.

Eller egentligen kan man säga att jag fikade och Marcus åt frukost. Fast frukost i lunchform. (Han vaknade klockan ett och hade inte ätit något så han var hungrig)

Idag blev det ceasersallad!

När jag tog kort på Marcus insåg jag att “somliga” har tur med hår och utseende. Andra har inte lika mycket tur. På bilderna nedan gäller följande: Marcus är nyvaken och har ägnat 2 minuter åt att göra sig iordning. Jag har duschat, tvättat håret, smort mig och fixat. Jag har dock skippat mascara. Det brukar jag aldrig göra annars….

Hur kan det komma sig att han ser så mycket piggare och snyggare ut??
Vi har ju samma gener för jösse namn….
(Säg inte “åldern” 🙂 )

 

Efter fikastunden köpte vi födelsedagspresenter och andra presenter, handlade mat, var på bolaget, hämtade Per på Arlanda, handlade ännu mera och till slut fixade jag en sista sväng i tvättstugan…

Ja, ni hör ju!
Det är läge för mig att sätta mig ner och lyssna
på vad min make har haft för sig i Japan.
Jag är värd lite vila!

KRAM