Gräsänka

Jag har fått en ny kollega på jobbet. Jag och en annan kollega har fått i uppdrag att lära honom “allt vi kan”. Att försöka vara pedagogisk och att hålla sig till en röd tråd i lärandet är verkligen något jag gillar, så jag njuter i fulla drag. Att “eleven” dessutom verkar hänga med i svängarna gör det hela än roligare. 🙂 I morgon får jag fortsätta leka pedagog. Jippie!

 

När jag skulle fotografera en annan kollega för en presentation av vårt företag fick jag kommentaren “Åh, måste du fota mig nu på hösten? Jag är så trött och glåmig då!” och jag kände att jag kunde hålla med i det uttrycket till 100%. Jag vet inte om det bara är höstens fel, eller om det är åldern som tar ut sin rätt, men trött det är jag! Ni kanske har märkt att jag inte varit med på bild här på bloggen på ganska länge och där har ni en av anledningarna 🙂 (Obs! Kollegan blev dock hur snygg som helst på bild.)

Idag drog Per iväg till Japan och jag åt min första middag i ensamhet. Jag lyssnade på en ljudbok medan jag åt och det kändes lite småsorgligt att sitta där ensam. Jag hade dock en ganska skön och avkopplande stund för mig själv och ser nu hur kvällen kan fyllas av skönt tv-tittande och roligt Wordfeudspelande. Det är ju sånt man kan pyssla med när man är ensam och inte behöver ta hänsyn till någon eller något annat.

Först av allt tror jag dock att jag ska ta och jobba lite med min nästa fotobok. Bilder ger mig alltid glädje och energi, så det känns helt rätt!