Glad och Tacksam

Ni vet att jag älskar att få post, eller hur? Tanken på att någon har tänkt på mig, gjort sig besväret med att skriva några rader, köpa frimärke och gå till postlådan är så varm och go att jag blir alldeles rörd! Kan ni föreställa er min glädje idag när jag inte bara fick hämta ut paket på posten (Jag gissar att det är en fin Me & I-tunika, men jag har inte öppnat paketet ännu…) utan också såg att jag hade ett paket i brevlådan där hemma!? I paketet låg det ett kort fullt med vänskaplig värme samt en burk full med te och kärlek. Jag har det allt riktigt bra!! Jag är ödmjuk och tacksam.

Glad och tacksam är jag också över det faktum att jag just nu sitter i en kolsvart skärgård och skriver det här inlägget. Jag är tillbaks på Blidö!! På vägen ut hit kunde jag se hur hösten, på bara två korta veckor, hade tagit ett jätteskutt framåt. Träden var färggrannare, älgarna stod och betade ute på fälten och det var ”bättre utsikt” (färre löv på träden?). Det kändes konstigt nog inte ens sorgligt. Det är underbart här ute oavsett årstid! Det är i och för sig bara tre grader utomhus och jag måste ha tofflor på mig för att inte huttra, men tjockvinet är upphällt, brasan sprakar hemtrevligt i kaminen och levande ljus fladdrar fint i mörkret. Det blir nästan inte bättre än så här.

2 reaktioner till “Glad och Tacksam”

  1. Föresten… b e s v ä r e t att skriva? Alla vi som har någon att skriva till (som vi faktiskt vill skriva till!) är tacksamma själar. Så det så! 🙂

Kommentarer inaktiverade.